ישראל חשב להיכנס לעסקי המזון ורכש לפני 5 חודשים סניף של אל גאוצ'ו בראשון לציון והשקיע בשיפוץ המקום, הסניף פעיל במקום כבר 20 שנה. המסעדה בשטח של כ 420 מ"ר בשכירות חודשית של 15,000 כולל מע"מ לשנתיים הקרובות ו 17,000 כולל מע"מ לאחר מכן. ארנונה במחיר של 19,000 ש"ח לחודשיים. פוד קוסט שלו הוא 30% ועושה מחזור חודשי ממוצע של כ 200-250,000 ש"ח מהם נשאר לו רווח של כ 20%. הוא השקיע בפתיחה קמפיין פרסום של כ 70-80,000 ש"ח ועכשיו רק דרך הרשת. הוא משלם תמלוגים של 4% מהמחזור החודשי, מהם 2% לרשת 2% לפרסום ועוד 1,000 ש"ח לביקורות של השף. יש לו גם יועץ כלכלי והחליט שתחום המזון אינו בשבילו.
סוג עסק:
זכיינות | בתי קפה ומסעדות | מפעלי מזון | הזדמנות עסקית |
מחיר: 600,000.00 ₪
כתובת:
עיר:
ראשון לציון
מספר בעלים:
1
מספר עובדים:
20
שנות ותק:
20
מחזור בשנה האחרונה:
0.00 ₪
מחזור חודשי ממוצע:
230,000.00 ₪
רווח גולמי שנה אחרונה:
70%
רווח חודשי גולמי ממוצע:
רווח נקי שנה אחרונה:
0.00 ₪
רווח נקי חודשי ממוצע:
30,000.00 ₪
בעלים עובד בעסק:
לא
משכורת בעלים חודשית:
0.00 ₪
שטח העסק - מ"ר:
420
עלות השכירות החודשית:
15,000.00 ₪
תקופת השכירות קדימה:
5.00
עלות דמי ניהול חודשיים:
0.00 ₪
עלות ארנונה חודשית:
9,500.00 ₪
שווי ציוד העסק:
250,000.00 ₪
שווי מלאי ממוצע בעסק:
0.00 ₪
שווי זיכיון:
0.00 ₪
כמות לקוחות רשומים:
0
תקציב פרסום חודשי ממוצע:
10,000.00 ₪
נכסים דיגיטליים:
דף פייסבוק עסקי | אתר אינטרנט |
תיאור העסק:
ישראל חשב להיכנס לעסקי המזון ורכש לפני 5 חודשים סניף של אל גאוצ'ו בראשון לציון והשקיע בשיפוץ המקום, הסניף פעיל במקום כבר 20 שנה. המסעדה בשטח של כ 420 מ"ר בשכירות חודשית של 15,000 כולל מע"מ לשנתיים הקרובות ו 17,000 כולל מע"מ לאחר מכן. ארנונה במחיר של 19,000 ש"ח לחודשיים. פוד קוסט שלו הוא 30% ועושה מחזור חודשי ממוצע של כ 200-250,000 ש"ח מהם נשאר לו רווח של כ 20%. הוא השקיע בפתיחה קמפיין פרסום של כ 70-80,000 ש"ח ועכשיו רק דרך הרשת. הוא משלם תמלוגים של 4% מהמחזור החודשי, מהם 2% לרשת 2% לפרסום ועוד 1,000 ש"ח לביקורות של השף. יש לו גם יועץ כלכלי והחליט שתחום המזון אינו בשבילו.